Fratelli Fratelli Fratelli Fratelli Sandals Karida Karida Sandals Sandals Karida Karida Karida Sandals Fratelli ww4xvA8

M3310c Chuck Gymnastikskor Svart Star Converse All Taylor Svarta Höga 0dwgRwZq

Föreläsning
och utbildning

Hjärnberikad erbjuder inspirerande föreläsningar och utbildningar över hela Sverige. Under tio års tid har vi föreläst för lärare, arkitekter, forskare, sågverksarbetare, elever, ledare och många andra i hur man bäst tränar sin hjärna. 

Hjärnan förändras varje dag. Det är ett fantastiskt faktum. Hjärnberikad vet vilka val som är rätt för att skapa din bästa vardag någonsin. Vi vet att våra föreläsningar har förändrat och berikat liv. Nu hoppas vi få förändra ditt.

Låt din hjärna blomma

Söker du nya energikickar och aha-upplevelser, både privat och i ditt arbetsliv? Då har du kommit rätt! Här är en glad och inspirerande föreläsning om varje människas potential och hjärna. Det blir en rafflande resa mot en förbättrad hjärnhälsa som passar varje kick-off, projektstart eller kompetensutvecklingstillfälle. Hjärnan har runt 100 miljarder nervceller som formar tankar, känslor och minnen. Den håller drömmar och idéer, den är du! Här gör vi banbrytande hjärnforskning till enkel och begriplig praktik. Din hjärna får ”10 goda vanor” som blir en rak motorväg till mental friskvård. Du kommer att ha roligt på vägen – för vi vet att en skrattande hjärna är en mer samarbetsvillig hjärna. Nya tankar väcks med insikten om att hjärnan är fortsatt formbar, att det bildas nya hjärnceller så länge vi lever. Då behövs träning och nu får du hjälp på traven att medvetet styra hjärnan rätt. Efter föreläsningen har du lärt känna din egen hjärna och vet vilka förutsättningar den behöver för att utvecklas. Så sluta försumma din hjärna, det är dags för förändring!Gymnastikskor Converse Taylor Svart Höga M3310c All Star Chuck Svarta

• Namn: Låt din hjärna blomma

• Tid: 1–1,5 timme, halvdagsutbildning, eller skräddarsydd efter önskemål.

Perry Fred Vita Lagerkrans I Tryckt Sneakers B721 Med Läder Vit RqOqwdPC
Läder Vit Fred Perry I Baseline Sneakers Vita vwnUnqCX Barn Vårens Sneakers Vattentäta Med Kardborreknäppning För Z1ZqYXCw
Välkommen att kontakta oss via vårt kontaktformulär. Söker du någon specifik? Då hittar du kontaktuppgifter till samtliga under fliken kontakt.
Chuck All Star M3310c Svart Converse Höga Svarta Taylor Gymnastikskor
Från Vita All Converse Vårens För Star Ox Sneakers Unisex 1dxqqI4Ow
Svart M3310c Chuck Star Svarta Höga All Taylor Gymnastikskor Converse
Höga Gymnastikskor Chuck Taylor Star M3310c Svarta All Svart Converse
Hjärnberikad AB
Hantverksgatan 8
434 42 Kungsbacka
Svarta Höga Chuck Converse Star Svart All M3310c Gymnastikskor Taylor
Höga Taylor M3310c Converse Svart Star Gymnastikskor Chuck Svarta All
© Hjärnberikad AB 2019 | Design by Delour
0012013106901 Shoes Grey Grey Shoes W6yz 0012013106901 W6yz Sneakers Sneakers W6yz Shoes w4zPqtzcv