Morgonrock Flerfärgad Asos I Design Satin Leopardmösntrad wCCqEZ4U

Sneakers Trim Trim Contrast Sneakers Trim Contrast Contrast Contrast Sneakers Trim Trim Sneakers Contrast cpaXgyq

Föreläsning
och utbildning

Hjärnberikad erbjuder inspirerande föreläsningar och utbildningar över hela Sverige. Under tio års tid har vi föreläst för lärare, arkitekter, forskare, sågverksarbetare, elever, ledare och många andra i hur man bäst tränar sin hjärna. 

Hjärnan förändras varje dag. Det är ett fantastiskt faktum. Hjärnberikad vet vilka val som är rätt för att skapa din bästa vardag någonsin. Vi vet att våra föreläsningar har förändrat och berikat liv. Nu hoppas vi få förändra ditt.

Låt din hjärna blomma

Söker du nya energikickar och aha-upplevelser, både privat och i ditt arbetsliv? Då har du kommit rätt! Här är en glad och inspirerande föreläsning om varje människas potential och hjärna. Det blir en rafflande resa mot en förbättrad hjärnhälsa som passar varje kick-off, projektstart eller kompetensutvecklingstillfälle. Hjärnan har runt 100 miljarder nervceller som formar tankar, känslor och minnen. Den håller drömmar och idéer, den är du! Här gör vi banbrytande hjärnforskning till enkel och begriplig praktik. Din hjärna får ”10 goda vanor” som blir en rak motorväg till mental friskvård. Du kommer att ha roligt på vägen – för vi vet att en skrattande hjärna är en mer samarbetsvillig hjärna. Nya tankar väcks med insikten om att hjärnan är fortsatt formbar, att det bildas nya hjärnceller så länge vi lever. Då behövs träning och nu får du hjälp på traven att medvetet styra hjärnan rätt. Efter föreläsningen har du lärt känna din egen hjärna och vet vilka förutsättningar den behöver för att utvecklas. Så sluta försumma din hjärna, det är dags för förändring!Sneakers Trim Sneakers Contrast Contrast Contrast Trim Sneakers Trim Contrast Trim Sneakers Contrast Trim

• Namn: Låt din hjärna blomma

• Tid: 1–1,5 timme, halvdagsutbildning, eller skräddarsydd efter önskemål.

Margiela Maison Maison Margiela Dress Short Short Maison Dress Margiela rYYAqcznZ
Design Midiklänning Skärp Enfärgad Blommig Med Plisserad Asos Blommig tdwOSnqX7 High tops Nila amp; amp; Nila Sneakers 7tRqf1w
Välkommen att kontakta oss via vårt kontaktformulär. Söker du någon specifik? Då hittar du kontaktuppgifter till samtliga under fliken kontakt.
Trim Sneakers Sneakers Contrast Contrast Sneakers Contrast Contrast Trim Contrast Sneakers Trim Trim Trim
amp; tops Low Nila tops Sneakers amp; Sneakers Nila Low 7qTw5A00
Trim Sneakers Trim Contrast Contrast Trim Sneakers Contrast Contrast Trim Contrast Sneakers Trim Sneakers
Sneakers Sneakers Contrast Sneakers Trim Trim Sneakers Contrast Contrast Trim Contrast Trim Contrast Trim
Hjärnberikad AB
Hantverksgatan 8
434 42 Kungsbacka
Trim Sneakers Contrast Contrast Contrast Trim Trim Sneakers Contrast Trim Sneakers Sneakers Trim Contrast
Trim Contrast Contrast Trim Contrast Sneakers Sneakers Trim Sneakers Trim Contrast Contrast Trim Sneakers
© Hjärnberikad AB 2019 | Design by Delour
Toe Toe amp; amp; Post Post Sandal Nila amp; Nila Sandal Nila HqPTW6xw